Τραπεζικές σχέσεις & χρηματοδότηση επιχειρήσεων

Λογιστικά και φοροτεχνικά επιχειρήσεων

Βοηθάμε στις τραπεζικές σχέσεις & χρηματοδότηση επιχειρήσεων

Η χρηματοδότηση μιας επιχείρησης αποτελεί ένα από το κύρια εργαλεία ανάπτυξης. Με γνώμονα αυτό φροντίζουμε για την σωστή απεικόνιση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης. Έχοντας αυτό στα χέρια της μια επιχείρηση θα μπορέσει να παρουσιάσει ορθά τα οικονομικά της στοιχεία στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και να καθορίσει προς τα πάνω το ύψος της χρηματοδότησης καθώς και τους ευνοϊκότερους όρους αυτής. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι μια καλή οικονομική εικόνα των στοιχείων μιας επιχείρησης βοηθά πολύ στην επισύναψη συμφωνίας μεγαλύτερου δανείου και με καλύτερους χρηματοοικονομικούς όρους!

Είμαστε εδώ για να κάνουμε ορθή αξιολόγηση των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησής σας και να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα αυτών ώστε να αυξήσουμε την δανειοληπτική σας ικανότητα.

Παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως:

Αξιολόγηση οικονομικών μεγεθών για την παραγωγικότητα, το κοστολόγιο, την κερδοφορία και την ρευστότητα της επιχείρησης..

Δημιουργούμε οικονομική παρουσίαση και παρέχουμε συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις.

Διενεργούμε έλεγχο δανειοληπτικής ικανότητας της επιχείρησης.

Παρέχουμε συμβουλευτική σχέσεων με την ή τις τράπεζες.

Προετοιμάζουμε τον φάκελο χορήγησης δανείου.

Εξοικειώνουμε επιχειρήσεις και ιδιώτες για τις διατραπεζικές τους σχέσεις.

Και άλλα…

Μην ξεχνάτε, βρισκόμαστε πάντα κοντά στον επιχειρηματία από την σύνταξη του φακέλου του δανείου μέχρι την τυχόν αντιπροσώπευσή του στο χρηματοπιστωτικό του ίδρυμα. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης των πελατών μας με τις τράπεζες!

Εμπιστευτείτε μας για την χρηματοδότηση της επιχείρησής σας και δώστε ανάσα στην επιχείρησή σας άμεσα!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.

Έχετε επιχείρηση;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !