Ρυθμίσεις οφειλών ιδιωτών

Λογιστικά και φοροτεχνικά ιδιωτών

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια όλες τις ρυθμίσεις οφειλών ιδιωτών

Αναλαμβάνουμε την υποβολή αιτήσεων πελατών μας για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων και μη ληξιπρόθεσμων οφειλών στην οικονομική εφορία. Χρησιμοποιούμε πλέον αποκλειστικά την ηλεκτρονική σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και μέσω της πλατφόρμας MyTaxis αιτούμαστε με εχεμύθεια οποιαδήποτε ρύθμιση είναι απαραίτητη.

Πάντα επιλέγουμε και προχωράμε, σε συνεννόηση με τον πελάτη, στην πιο ευνοϊκή ρύθμιση, δεδομένων των επιλογών που μας δίνει το υπουργείο, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

Περνώντας από το γραφείο μας, στην Βέροια, δίνουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τα διάφορα ασφαλιστικά ταμεία είτε αυτό αφορά τον Ο.Α.Ε.Ε, τον Ο.Γ.Α. ή και το Ι.Κ.Α – Κ.Ε.Α.Ο. δίνοντας μια οικονομική ανάσα στην επιχείρησή τους.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ρύθμισης ο πελάτης παραλαμβάνει το δοσολόγιο και την ταυτότητα οφειλής με την οποία θα πραγματοποιούνται όλες οι πληρωμές των δόσεων αποκλειστικά μέσω τραπέζης μέσω φυσικής παρουσίας ή μέσω web ή τα ΕΛΤΑ.

Σε κάθε βήμα κάθε διαδικασίας εξηγούμε στον πελάτη και συνενοούμαστε μαζί του ώστε να καθορίσουμε γι’ αυτον την βέλτιστη ρύθμιση και να καταλάβει σωστά την όλη διαδικασία προς αποφυγή λαθών. Έτσι είμαστε κοντά του σε κάθε βήμα.

Εμπιστευτείτε μας για την ρύθμιση των οφειλών σας και ξενοιάστε μια για πάντα!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.