Λογιστική ηλεκτρονικού καταστήματος (E-shop)

Λογιστικά και φοροτεχνικά επιχειρήσεων

Συμβουλεύουμε υπεύθυνα τις επιχειρήσεις ηλ. εμπορίου

Αναλαμβάνουμε την Λογιστική ηλεκτρονικού καταστήματος (E-shop) σας

Το λογιστικό & φοροτεχνικό γραφείο Σιαρένος Χρ. Ευάγγελος δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω από τις εξελίξεις. Ενημερωνόμαστε καθημερινά και προσπαθούμε παρέχουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις στους πελάτες μας. Λόγω της αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου τα στελέχη μας είναι έτοιμα να διαχειριστούν και αυτή τη πρόκληση.

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης, την μείωση της εσωτερικής κατανάλωσης και του μεγάλου ανταγωνισμού, γίνονται ολοένα και πιο εξωστρεφείς και κάνουν μεγάλα βήματα προς την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα. Πολλοί πελάτες μας έχουν στρέψει τις επιχειρήσεις τους σε πωλήσεις μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων (E-shop) καθώς και και παροχές υπηρεσιών μέσω διαδικτύου!

Μπορεί η αλλαγή αυτή να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες ανάγκες υποστήριξης. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μείνουμε πίσω στις εξελίξεις και έτσι είμαστε ήδη εδώ έτοιμοι να συμβουλέψουμε τους πελάτες μας στο πως να αντιμετωπίζουν κάποιες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών που έχουν ιδιαιτερότητες.

Υπάρχουν ειδικές φορολογικές διατάξεις για τα ηλεκτρονικά καταστήματα (E-shops) και για πωλήσεις υπηρεσιών μέσω διαδικτύου όπως θέματα ΦΠΑ, ιδιαίτερη ηλεκτρονική τιμολόγηση, προστασία προσωπικών δεδομένων, διασυνοριακές πληρωμές και πολλά άλλα που απαιτούν ενημέρωση και ιδιαίτερη προσοχή από τους επιχειρηματίες.

Με την καθημερινή μας εξειδίκευση στα παραπάνω θέματα και την εμπειρία μας, εξασφαλίζουμε σε πολλούς από τους πελάτες μας που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, όλες τις συμβουλές και τα εργαλεία ώστε να συνεχίσουν να έχουν επιτυχημένες επιχειρήσεις στην νέα εποχή.

Εμπιστευτείτε μας για την μετάβαση της επιχείρησής σας στην νέα εποχή και δώστε της την ώθηση που χρειάζεται για να αναπτυχθεί!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.