Λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες με εμπειρία και αποτελεσματικότητα!

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υπεύθυνα ένα ευρύ φάσμα λογιστικών, φοροτεχνικών και γενικά οικονομικών υπηρεσιών που αφορούν επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.

Υπηρεσιες Επιχειρησεων

Η λήψη διοικητικών αποφάσεων μιας επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την σωστή και έγκαιρη ενημέρωσή της όσο αναφορά λογιστικά & φοροτεχνικά θέματα. Με γνώμονα την ορθή λειτουργία όλων των επιχειρήσεων / πελατών μας αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να στεκόμαστε δίπλα τους και να συνεργαζόμαστε μαζί τους για την ανάπτυξή τους.

Υπηρεσιεσ Ιδιωτων

Κάθε ιδιώτης είτε είναι μισθωτός, αγρότης, άνεργος ή συνταξιούχος είναι υποχρεωμένος να είναι φορολογικά ενήμερος. Στην Ελλάδα όμως, έχοντας ένα το πολλύνομο και συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό σύστημα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό βρισκόμαστε καθημερινά κοντά σε κάθε ιδιώτη που θα χρειαστεί τις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες μας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.