Λογιστικά Φοροτεχνικά Επιχειρήσεων

Λογιστικά και φοροτεχνικά επιχειρήσεων

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια τα λογιστικά φοροτεχνικά επιχειρήσεων

Η λήψη διοικητικών αποφάσεων μιας επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την σωστή και έγκαιρη ενημέρωσή της όσο αναφορά τα λογιστικά θέματα. Χρειάζεται να γίνεται ταυτόχρονη ανάλυση, καταγραφή και παρακολούθηση όλων των οικονομικών γεγονότων της επιχείρησης με αποτέλεσμα την πλήρη και έγκυρη παροχή πληροφοριών προς την διοίκησή της αλλά και προς τα ελεγκτικά όργανα και τους χρηματοδοτικούς οργανισμούς.

Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να παρθούν σωστές αποφάσεις για την εύρυθμη λειτουργία αλλά και την ανάπτυξή μιας επιχείρησης είναι απαραίτητη η αποδέσμευσή της διοίκησης από ότι έχει να κάνει με τα φορολογικά και μισθολογικά και η παροχή της σωστής πληροφόρησης σε όλα τα οικονομικά θέματα.

Έτσι στο λογιστικό & φοροτεχνικό γραφείο Σιαρένος Χρ. Ευάγγελος αναλαμβάνουμε και εξασφαλίζουμε την ορθή εφαρμογή των κανόνων τήρησης των λογιστικών βιβλίων της επιχείρησης, την κατάρτιση και την οργάνωση των λογιστικών σας καταστάσεων στο πλαίσιο των ΕΛΠ και σας παρέχουμε καθημερινά άμεση και έγκυρη πληροφόρηση βοηθώντας σας στην ορθή λήψη αποφάσεων.

Επειδή θέλουμε να αισθάνεστε σιγουριά, έχουμε θεσπίσει την εβδομαδιαία φυσική παρουσία κάποιου στελέχους μας στην επιχείρησή σας και παρέχουμε άμεση και συνεχή τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με την επιχείρησή σας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με αυτό τον τρόπο περιορίζουμε και προλαμβάνουμε τυχόν λάθη και παραλήψεις, διασφαλίζοντας στο μέγιστο δυνατό την έγκαιρη διευθέτηση των ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων της επιχείρησης και πάνω απ’ όλα την ορθή τήρηση των βιβλίων σας.

Στην περίπτωση που οι ανάγκες της επιχείρησής σας απαιτούν εσωτερικό λογιστήριο, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την υποστήριξη και εκπαίδευση του προσωπικού σας και επιβλέπουμε συνεχώς την λειτουργία του εσωτερικού λογιστηρίου σας με εσωτερικούς ελέγχους λογιστικών και οικονομικής φύσης εγγραφών, εγγραφών μισθοδοσίας, υπολογισμούς παρακρατούμενων και άλλων φόρων, υποβάλλοντας δηλώσεις φόρου εισοδήματος και καταρτίζοντας μισθολογικές, οικονομικές και πάσης φύσεως καταστάσεις.

Φυσικά μπορούμε να αναλάβουμε για την επιχείρησή σας τη πλήρη λογιστική τήρηση βιβλίων όλων των οντοτήτων είτε τηρείτε διπλογραφικά (πρώην Γ΄κατηγορίας) βιβλία είτε απλογραφικά (πρώην Β’ κατηγορίας).

Λόγω των πολλών χρόνων εμπειρίας με τα οικονομικά και φορολογικά μικρών οι μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων, έχουμε πλήρη εξειδίκευση στο φάσμα αυτών των επιχειρήσεων από την ίδρυσή τους μέχρι και την επιδότηση ή χρηματοδότησή σους. Εμπιστευθείτε μας αν η επιχείρησή σας είναι αγροτικής φύσεως.

Εμπιστευτείτε μας για τα λογιστικά της επιχείρησής σας σήμερα και ξεκινήστε να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας όπως της αξίζει!!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.

Έχετε επιχείρηση;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !