Πελάτες

ΧΑΣΙΩΤΗΣ – Έπιπλα Γραφείου

Έπιπλα γραφείου στην Βέροια – Χασιώτης

Η επιχείρηση

Η επιχείρηση “ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΑΣΙΩΤΗΣ” με έδρα την Βέροια Ημαθίας δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου γραφείου από το 1970 με ιδρυτή τον ΠΑΥΛΟ ΧΑΣΙΩΤΗ και συνεχιστές τους γιούς του Αντώνη και Δημήτρη . Το 2011 η επιχείρηση ασχολείται και με την Κατασκευή Επίπλων Γραφείου και Καθισμάτων Γραφείου, Παιδικών Επίπλων σε ιδιόκτητο εργοστάσιο της επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια ελληνικών εταιρειών Επίπλων Γραφείου και Καθισμάτων με πανελλαδική εμβέλεια και εξαγωγές στο εξωτερικό. Είανι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελληνική αγορά των γνωστών Ιταλικων οίκων Aran-Newform, Linekit και Full Mobili, που παράγουν και προτείνουν έπιπλα γραφείου μοντέρνου σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτουν στην ελληνική αγορά, σε δημόσιους οργανισμούς, δήμους, εταιρίες αλλά και ιδιώτες έπιπλα γραφείου, καθίσματα αλλά και έπιπλα παιδικού δωματίου σε ασυναγώνιστη ποιότητα και τιμές.

Τι αναλάβαμε

Έχουμε αναλάβει όλες τις φορολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες της επιχείρησης εδώ και πολλά χρόνια και έτσι έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με αυτούς. Βρισκόμαστε πάντα κοντά τους όχι μόνο σε ότι αφορά τα φορολογικά τους αλλά και την συμβουλευτική όπσο αναφορά όλα τα οικνομικά τους.
Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που τόσα χρόνια είναι συνεργάτες μας.

Περισσότερα για τα Έπιπλα Γραφείου Χασιώτης