Φορολογικές δηλώσεις ιδιωτών

Λογιστικά και φοροτεχνικά ιδιωτών

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα φορολογικές δηλώσεις ιδιωτών

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη και την ηλεκτρονική αποστολή φορολογικών δηλώσεων επιχειρήσεων και ιδιωτών (ανέργων, αγροτών, μισθωτών & συνταξιούχων) αλλά δεν είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Μέλημά μας, στην σύνταξη των φορολογικών δηλώσεων είναι να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσο αναφορά τον πελάτη μας. Μερικοί χρειάζονται να παρουσιάζουν εισόδημα άλλοι όχι. Η δουλειά μας, μέσα σε νομικά πλαίσια, είναι να ικανοποιούμε κάθε επιθυμία του πελάτη όταν αυτό είναι εφικτό.

Με κάθε πελάτη μας δουλεύουμε μαζί και τον ενημερώνουμε άμεσα για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης της δήλωσής του πριν την αποστολή της. Κάθε δήλωση περνά πάντοτε από τον έλεγχο των στελεχών μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πάντοτε στο τέλος ο πελάτης παραλαμβάνει το έγκυρο εκκαθαριστικό σημείωμα του.

Φυσικά κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης της φορολογικής του δήλωσης ο πελάτης μας ενημερώνεται για τυχόν βεβαιωμένες οφειλές του στη εφορία και λύνουμε απορίες του που τυχόν έχει.

Ταυτόχρονα με την φορολογική του δήλωση, εφόσον είναι δικαιούχος κάποιου οικογενειακού επιδόματος, υποβάλλουμε μαζί και την αντίστοιχη αίτηση (Α21).

Διατηρούμε στο γραφείο μας και το αρχείο της δήλωσης του πελάτη, αν αυτό επιθυμεί, για μελλοντική χρήση.

Σε κάθε πελάτη, που μας εμπιστεύεται να συντάξουμε και να υποβάλλουμε την φορολογική του δήλωση, δίνουμε δωρεάν οικονομικές και φορολογικές συμβουλές και λύνουμε ότι απορίες έχει σχετικά με φορολογικά και γενικά οικονομικά θέματα.

Εμπιστευτείτε μας για την σύνταξη και ηλεκτρονική υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης και ξενοιάστε μια για πάντα!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.