Επιδοτούμενα Προγράμματα Επιχειρήσεων

Λογιστικά και φοροτεχνικά επιχειρήσεων

Διαχειριζόμαστε με συνέπεια επιδοτούμενα προγράμματα επιχειρήσεων

Κάθε επιχείρηση οφείλει να είναι ενήμερη για τα διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα που την αφορούν και είναι δικαιούχος. Στο λογιστικό & φοροτεχνικό γραφείο Σιαρένος Χρ. Ευάγγελος δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιου είδους προγράμματα είτε αυτά αφορούν μισθοδοσία, είτε ΕΣΠΑ, είτε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα θα μπορούσε να ελαφρύνει τα κόστη μιας επιχείρησης.

Είμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση όχι μόνο για να ενημερώσουμε για όλα τα τρέχοντα προγράμματα μείωσης του κόστους μισθολογικής δαπάνης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων για την απασχόληση, αλλά και για να διεκπεραιώνουμε την όλη τη διαδικασία ένταξης και ολοκλήρωσης τέτοιων προγραμμάτων.

Με την εμπειρία μας, αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία από την αίτηση, ως και το τελευταίο στάδιο υλοποίησης οποιουδήποτε προγράμματος επιδότησης αποδοχών ή και εισφορών στον Ο.Α.Ε.Δ. και οποιονδήποτε προγραμμάτων πρακτικής άσκησης ή απόκτησης εργασιακής εμπειρίας μέσω Τ.Ε.Ι, Α.Ε.Ι., Ι.Ε.Κ Voucher και πολλά άλλα.

Έχουμε τα εργαλεία παρακολούθησης όλων των προγραμμάτων που αφορούν όλους τους φορείς επιδότησης ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακούς νόμους κ.α., και ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις / πελάτες μας ώστε να ενταχθούν σε αυτά. Τέλος, αναλαμβάνουμε την λογιστική παρακολούθησή τους όταν η επιχείρησή ενταχθεί σε κάποιο από τα επιδοτούμενα προγράμματα που είναι δικαιούχος.

Εξειδίκευσή μας είναι επιδοτούμενα προγράμματα αγροτικών και συναφών επιχειρήσεων καθώς και προγράμματα νέων αγροτών λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον τομέα αυτό.

Εμπιστευτείτε μας για την ένταξη της επιχείρησής σας σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα σήμερα και δώστε ανάσα στην επιχείρησή σας άμεσα!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.

Έχετε επιχείρηση;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !