Επιδόματα ιδιωτών

Λογιστικά και φοροτεχνικά ιδιωτών

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια αιτήσεις για επιδόματα ιδιωτών

Αναλαμβάνουμε την υποβολή αιτήσεων κάθε μορφής επιδομάτων και σας ενημερώνουμε αν είστε δικαιούχος.

Για να υποβάλλουμε την αίτησή ή τις αιτήσεις σας για κάποιο ή κάποια επιδόματα δεν έχετε παρά να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω email για το ποιό επίδομα ενδιαφέρεστε και αφού ελέγξουμε αν είστε δικαιούχος και σας ενημερώσουμε για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο γραφείο μας ώστε παρουσία σας να υποβάλουμε μαζί την αίτησή σας. Μετά τη επιτυχή υποβολή της αίτησής σας θα σας ενημερώσουμε για τυχόν επόμενες κινήσεις που ίσως χρειαστούν καθώς και για την όλη διαδικασία. Φεύγοντας θα πάρετε μαζί σας το αποδεικτικό της αίτησης επιδόματος.

Τα πιο δημοφιλη επιδόματα ιδιωτών πελατών μας είναι :

Αγροτικά επιδόματα πάσης φύσεως μέσω Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Επίδομα Θέρμανσης.

Επίδομα Παιδιού / Παιδιών.

Επίδομα Στέγασης.

Κοινωνικό Μέρισμα.

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα.

Φυσικά μπορούμε να σας ενημερώσουμε με ένα τηλεφώνημα ή και ένα ραντεβού στο γραφείο μας για το αν υπάρχει κάποιο επίδομα που δικαιούστε μια που τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς όσον αφορά τα επιδόματα. Εξειδίκευσή μας είναι τα επιδόματα και οι επιχορηγήσεις αγροτών μέσω του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Σε κάθε βήμα κάθε διαδικασίας εξηγούμε στον πελάτη και συνενοούμαστε μαζί του ώστε να καθορίσουμε γι’ αυτον την βέλτιστη ρύθμιση και να καταλάβει σωστά την όλη διαδικασία προς αποφυγή λαθών. Έτσι είμαστε κοντά του σε κάθε βήμα.

Εμπιστευτείτε μας για την υποβολή της αίτησής σας για οποιοδήποτε επίδομα είστε δικαιούχοι και ξενοιάστε!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.