Έναρξη Επιχειρήσεων & Μετατροπές Επιχειρήσεων

Λογιστικά και Φοροτεχνικά Επιχειρήσεων

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα έναρξη επιχειρήσεων & μετατροπές επιχειρήσεων

Έχοντας βαθιά γνώση στη σύσταση επιχειρήσεων και εταιριών το λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο Σιαρένος Χρ. Ευάγγελος αναλαμβάνει με εχεμύθεια και σωστά βήματα την σύσταση ατομικών επιχειρήσεων καθώς και κάθε μορφής προσωπικής επιχείρησης όπως Ο.Ε και Ε.Ε. Ειδικότητά μας είναι η ίδρυση οποιασδήποτε μορφής κεφαλαιουχικής εταιρείας είτε αυτή είναι Ε.Π.Ε, Ι.Κ.Ε ή ακόμη και Α.Ε!

Μόλις έχετε αποφασίσει για τον κλάδο στον οποίο θα θέλατε να δραστηριοποιηθείτε, μπορείτε να προγραμματίσετε κάποιο ραντεβού στο γραφείο μας, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση, προκειμένου να σας συμβουλέψουμε για την μορφή της επιχείρησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ από την αρχή για να συζητήσουμε οτιδήποτε σας προβληματίζει σε αυτό το νέο σας βήμα και θα σταθούμε αρωγός σε αυτή σας την νέα επιχειρηματική προσπάθεια.

Μην ξεχνάτε πως το γραφείο μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο ξεκίνημά σας, βρίσκεται πάντα κοντά σας και ενθαρρύνουμε έμπρακτα νέους επιχειρηματίες με ειδικά μειωμένες τιμές για την ίδρυση ή σύσταση της νέας τους επιχείρησης.

Θα θέλατε να κάνετε μετατροπή στην νομική μορφή της ήδη υπάρχουσας επιχείρησής σας; Είμαστε εδώ με εχεμύθεια, ορθές συμβουλές και στήριξη, να αναλάβουμε όλες τις διαδικασίες για την μετατροπή της.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε πάντα κοντά σας

Τα στελέχη μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας και δίνουν λύσεις σε ότι προκύψει εξασφαλίζοντας τη ορθή τήρηση των λογιστικών, των φοροτεχνικών και όλων των φορολογικών σας υποθέσεων. Είμαστε πάντα εδώ για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

25 χρονια εμπειριας

Είμαστε κοντά σας από το 1988 παρέχοντας αδιάλειπτα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

σχεσεισ εμπιστοσυνης

Τα στελέχη μας καθημερινά χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας μια που αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργείς “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” μαζί τους.

Υπευθυνη υποστΗριξη

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Έτσι μόνο αισθάνονται ασφαλείς και μας εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις τους.

Έχετε επιχείρηση;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !