Πελάτες

Ankor Ανθεμίδης

Ankor Ανθεμίδης Οικιακός εξοπλισμός

Η επιχείρηση

Η Εταιρεία Α. ΑΝΘΕΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1996 και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της χονδρικής πώλησης σε είδη διακόσμησης, δώρων και οικιακού εξοπλισμού. Έχει πελατολόγιο πολλές αλυσίδες καταστημάτων, συνεταιρισμούς και super markets. Η εταιρεία Α. ΑΝΘΕΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι πλέον μία από τις πιο μεγάλες εισαγωγικές στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια επεκτείνει την επιχειρηματική της δράση και στο εξωτερικό με πωλήσεις σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτός αυτής.

Φιλοσοφία της Α. Ανθεμίδης & Σια Ο.Ε. ήταν και παραμένει η προσφορά μεγάλης γκάμας ειδών προς όφελος των καταναλωτών, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Έχοντας πάντα σαν γνώμονα τον σφυγμό της αγοράς αντιμετωπίζει το μέλλον ανταποκρινόμενη στην δυναμική του σύγχρονου καταναλωτή.

Τι αναλάβαμε

Έχουμε αναλάβει όλες τις φορολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες της επιχείρησης εδώ και πολλά χρόνια και έτσι έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με αυτούς. Βρισκόμαστε πάντα κοντά τους όχι μόνο σε ότι αφορά τα φορολογικά τους αλλά και την συμβουλευτική όσον αφορά όλα τα οικονομικά τους.
Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που τόσα χρόνια είναι συνεργάτες μας.

Περισσότερα για την Ankor Ανθεμίδης