Πελάτες

ΑΓΡΟΤΕΧΙΚΗ

ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ – Κατασκευές & εμπορία γεωργικών μηχανημάτων

Η επιχείρηση

Η επιχείρηση Αγροτεχνική ξεκίνησε την λειτουργία της το 1986 στην περιοχή του νομού Ημαθίας και δραστηριοποιείται έκτοτε στη κατασκευή και το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων. Το 1995 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1500 τ.μ. συνεχίζοντας έτσι την συνεχή της εξέλιξη και την προσφορά της με σύγχρονα & ποιοτικά αγροτικά μηχανήματα για τον Έλληνα αγρότη.

Η πολυετή εμπειρία της επιχείρησης, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και η συνεργασία με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς προϊόντων στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών και διεθνών οίκων, εγγυούνται σύγχρονα ποιοτικά μηχανήματα που πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και συμμορφώνονται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η άμεση εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, η κάλυψη μεγάλου εύρους των αναγκών του σύγχρονου αγρότη σε μηχανήματα και υπηρεσίες έχει φέρει την επιχείρηση στις πρώτες θέσεις προτίμησης στην Ημαθία και όχι μόνο.

Τι αναλάβαμε

Έχουμε αναλάβει όλες τις φορολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες της επιχείρησης εδώ και πολλά χρόνια και έτσι έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με αυτούς. Βρισκόμαστε πάντα κοντά τους όχι μόνο σε ότι αφορά τα φορολογικά τους αλλά και την συμβουλευτική όσον αφορά όλα τα οικονομικά τους.
Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που τόσα χρόνια είναι συνεργάτες μας.

Περισσότερα για την ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ